rsrv

Oh nee, er is iets misgegaan. Controleer uw netwerkverbinding en probeer het opnieuw.

Over ons

Maak kennis met Steven en Jan, het dynamische duo achter RSRV. Samengebracht door een gedeelde passie voor sport, muziek en de gemeenschappelijke uitdaging om geschikte locaties te vinden. Gevoed door de frustratie van het niet weten waar te starten met zoeken naar sportvelden of oefenruimtes, begonnen ze aan RSRV om het voor iedereen gemakkelijker te maken

Image by Freepik

De vonk

De vonk ontstond tijdens een informeel gesprek waarin zowel Jan als Steven zich bewust werden van het onbenutte potentieel van ruimtes in openbare gebouwen, zoals scholen, tijdens de avonduren. Ze hadden een platform voor ogen dat niet alleen eigenaren van ruimten zou ondersteunen, maar gebruikers ook een handige manier zou bieden om deze locaties te verkennen en te reserveren.

De visie

Gedreven door de wens om de kloof tussen locatiezoekers en eigenaren te overbruggen, wilden ze een oplossing creëren die het reserveringsproces zou vereenvoudigen. Hun visie was helder: ruimte-eigenaren een gebruiksvriendelijk systeem bieden waarmee ze moeiteloos reserveringen kunnen beheren en tegelijkertijd gebruikers een uitgebreid overzicht kunnen bieden van beschikbare zalen, velden en lokalen in hun omgeving.

Het streven

Door onvermoeibare inzet en een gedeelde toewijding voor het bevorderen van verbinding in de gemeenschap, werd RSRV geboren. Het platform belichaamt hun passie voor het faciliteren van naadloze interacties tussen ruimte-eigenaren en gebruikers, zodat elke ruimte optimaal wordt benut.

Word lid

Doe met ons mee en creëer samen met eigenaren en gebruikers een gemeenschap waar het vinden van de perfecte ruimte zo gemakkelijk is zodat alle aandacht en tijd naar de activiteiten in de ruimtes kunnen gaan.